Ervaringen

Hieronder leest u ervaringen van anderen met Team Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding.
Bent u tevreden over onze begeleiding en wilt u dat ook delen?
Laat dan een bericht achter met behulp van het formulier op deze pagina.


Beste lezer,

Al voor mijn vader stierf hebben we een eerste contact met Mieke gehad. En het voelde meteen goed, ook mijn vader voelde zich prettig bij haar. Hij vond haar betrokken en doortastend, iemand die weet wat ze kan en wil. Toen dan het verdrietige moment aangebroken was dat wij afscheid moesten gaan nemen van mijn vader hebben we gemerkt hoe waar de woorden van mijn vader bleken te zijn. We wilden de uitvaart van onze vader op onze manier, passend bij hem, uitvoeren. Een mooi afscheid voor iedereen die van mijn vader hield en waar hij van hield. Mieke heeft ons daar enorm bij geholpen, met alles. Tot in de puntjes verzorgd, kleine details die ze in onze verhalen hoorde. Het was echt een samenwerking!. Ze hoorde aan wat onze wensen waren, gaf ons tips over hoe het eventueel anders/beter kon en drong zich nooit op. Het was zo fijn om met iemand te maken te hebben die zo deskundig is en zich helemaal ten dienste stelt van de nabestaanden. Ze is in die periode een echt grote steun en toeverlaat geweest.

Mieke bedankt voor alles. Een mooi afscheid helpt enorm bij het omgaan met het verlies en jij hebt dat mede mogelijk gemaakt!

Anoniem

Compleet onverwachts heeft onze zoon, broer en vriend drie weken geleden gekozen een einde te maken aan zijn leven. Wij waren volledig onvoorbereid en in schok en hadden geen idee wat ons te wachten stond.
Mieke was hierin onze reddende engel. Stap voor stap heeft ze ons overal doorheen geleid. In de dagen dat wij moeite hadden met volledige gedachten te vormen heeft zij ons geholpen toch een uitvaart samen te stellen waar we met een goed gevoel op terug kijken. Ze was altijd bereikbaar als we vragen hadden of nog iets wilden bespreken en kwam altijd heel kalm en georganiseerd over.
De opkomst was enorm omdat Erik nog zo jong was en erg geliefd. Dit moet een flinke uitdaging zijn geweest voor Mieke maar op geen moment hadden wij het idee dat ze het niet onder controle had.
Lieve Mieke, in een ontzettend moeilijke week was jij precies wat we nodig hadden. Heel erg bedankt voor alles!
Liefs,

Harm, Marinka, Elke, Emile, Lieke, Michiel, Julia en Milou

Lieve Mieke,

Zowel bij/na het overlijden van mijn vader, als ook bij/na het overlijden van Ronald (nu alweer 1,5 jaar geleden) heb je ons geweldig bijgestaan.

Het stukje rust wat je brengt voelt zo goed. Zo kun je zelf ook wat rustiger blijven en het helpt bij het nadenken over hoe en wat je nou echt wilt/het geregeld wilt hebben. Jij zorgt ervoor dat er niets vergeten wordt, maar ook dat je als naaste niet te veel tegelijk gaat/hoeft te doen. Door jouw rust & aandacht kun je zelf toch een beetje bij jezelf blijven in die ontzettend rare dagen na het overlijden. Door op onze eigen manier afscheid te kunnen nemen, krijgt je een stuk rust en het gevoel dat het goed is.
Ik vind het lastig om precies aan te geven wat ik voel, maar ik was heel erg blij dat je mij/ons hebt bijgestaan. Ik heb er heel veel aangehad. Dankjewel daarvoor. Lieve groet, 

Edith Braakman

Beste Mieke,

Zeer plotseling werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn man, onze vader en opa. “Persoonlijke aandacht, mensen helpen, een luisterend oor bieden en daarnaast de zaken goed regelen”, het zijn deze woorden die ons overtuigden om de uitvaart aan jou toe te vertrouwen.

Deze woorden maak je meer dan waar! Nog diezelfde middag kwam je bij ons langs en je hebt ons vanaf dat moment bijgestaan in alles wat er geregeld moest worden. Door goed te luisteren naar onze wensen en met jouw inbreng en hulp konden we samen de juiste keuzes maken waarna je alles tot in detail geregeld hebt.

Wij kijken met een warm gevoel terug op een moeilijke week en een mooie afscheid tijdens de crematie plechtigheid, alles is geheel naar onze wens verlopen.
Heel erg bedankt voor je warme persoonlijke aandacht en inzet.

Familie Van Dragt en Familie Breden

Aandacht vanuit het hart
Beste Mieke,

Deze tekst staat op je visitekaartje, het staat er niet alleen, je doet het ook! Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen, raadgevingen en je medeleven, na het overlijden van mijn vrouw.
Het geheel was perfect, een ode aan mijjn vrouw, die hier ook erg op gesteld was.

Met vriendelijke groet,

Jan Stulen

Lieve Mieke,

Wij zijn jou enorm dankbaar voor de goede zorgen omtrent het overlijden van onze Thijs. De reden dat wij voor jou als uitvaartbegeleidster hebben gekozen is vanwege jouw professionaliteit en betrokkenheid. Je bent erg toegankelijk en een warme persoonlijkheid die alle tijd neemt om de zaken goed door te nemen en te bespreken. We kunnen jouw heldere communicatie erg waarderen. Je denkt met ons mee en we hebben echt ervaren dat jij vanuit jouw hart werkt.

Blijf dit vooral doen. Je onderscheidt je echt van de rest. Niets is voor jou onmogelijk en je regelt werkelijk alles tot in de puntjes voor ons. Heel fijn dat iemand in deze periode je de zorg uit handen neemt. Je bent dag en nacht voor ons bereikbaar met al onze vragen. Voor de manier waarop jij ons hebt bijgestaan en hebt geholpen hebben we alleen maar lof! Je hebt onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

We kijken dankzij jou terug op een heel mooi, klein en intiem afscheid. Hartelijk dank daarvoor. We kunnen je echt bij iedereen aanbevelen en zullen zeker in de toekomst, mocht dat nodig zijn, weer een beroep op jou doen.

Nogmaals dank voor alles. Je hebt dit verlies enigszins draaglijk gemaakt.

Liefs,

Niels, Cécile en Femke

Lieve Mieke,
Wat heb jij ons goed geholpen na het overlijden van mijn man, onze vader, schoonvader en opa .
Jouw belofte :” ik kom jullie helpen ” heb je meer dan waargemaakt. Hartelijk dank daarvoor.

Mede door jou hebben wij een geweldig afscheid kunnen nemen van onze ster.

Elke dag krijgen wij de complimenten over de kaart, de uitvaartmis en de crematieplechtigheid. Zoals Bernard altijd zei: ‘Sterren stralen overal’. 

Liefs,

Fam. Veldscholte

Lieve Mieke,
Wat zijn wij als familie dankbaar dat je de uitvaart hebt begeleid van onze (schoon)vader, opa en man Herman Zeggelink. Na enkele ervaringen bij grote uitvaartondernemingen, wilden we zo graag iemand die vanuit haar hart mensen wil begeleiden op het moeilijkste moment in hun leven. Je hebt kennisgemaakt met Herman en grotendeels de wensen doorgesproken. De klik was er direct. Vanuit jouw ervaring kon je ons vertellen wat we redelijkerwijs konden verwachten, maar ook wat je met gemak kon besparen. Want de een zijn dood, is bij sommigen echt hun brood. Die eerlijkheid hebben we zo ontzettend gewaardeerd. 

Toen je kwam nadat Herman was overleden straalde je zoveel rust uit, en haalde je ons zoveel werk uit handen, je dacht niet alleen aan Herman, maar ook aan ons. En die warmte hebben wij dag na dag mogen ervaren. Als we een vraag hadden, een appje of belletje en binnen no-time hadden we antwoord.

Lieve Mieke, je steekt met kop en schouders boven alle grote namen uit. Mochten wij ooit nog voor de keuze staan, is de keus niet moeilijk en schakelen wij jou graag weer in. Je bent een mooi mens, en je bent goud waard!!!!

Familie van Herman Zeggelink

Lieve Mieke,

Vanaf het moment dat ik je belde nadat mijn vader was overleden, was er een klik. Wat heb je mijn moeder, zusje en mij fantastisch bijgestaan in de week naar de crematie. Alles was bespreekbaar en alles kwam op z’n tijd. Je bracht zoveel rust in deze heftige tijd.

Wat voor mij heel belangrijk was, was de aandacht voor de kindjes. Dat was ook een van de redenen om voor jou te kiezen. Wat doe je dit op een mooie manier!

Wat doet het goed om bij zoiets moeilijks zo’n fijn mens in je leven te krijgen.

Ik, en ik denk dat ik voor ons allemaal spreek, kijk terug op een hele moeilijke, maar dankzij jouw hulp ook hele fijne en mooie tijd. Dankjewel Mieke! Lieve groet,

Mieke (de andere ;-))

Lieve Mieke,

Ik maakte voor het eerst kennis met jou één dag na het onverwachts overlijden van mijn broer Raphael. Jij ging onze familie begeleiden. In de heftige emoties van intens verdriet, ongeloof en machteloosheid wist jij rust te creëren. Overzichtelijk welke zaken prioriteit hadden en welke dingen later beslist konden worden.
Met jouw passie, inlevingsvermogen, meedenken-creativiteit en vooral betrokkenheid werd het n uitvaart die geheel bij mn broer pastte. Ik heb, hoe raar t misschien klinkt, nog nooit zo,n indrukwekkende mooie uitvaart meegemaakt. Het paste helemaal bij Raffie. Daarnaast had je oog en aandacht voor ons! Zooo fijn.

T,oen mijn moeder amper 5 weken daarna overleed, was t mij duidelijk dat jij dat moest gaan begeleiden en regelen. Gelukkig kon dit. Ook nu weer heb ik je ervaren als een professionele, warme en meedenkende uitvaartbegeleidster. Jij verlicht de situatie door het allemaal perfect te regelen en stond voor en naast ons in de voor ons ‘achtbaan van emoties’. Ik wil je hiervoor heel bijzonder bedanken. Ik weet dat het je werk is maar dit is meer: met hart en ziel. Voorlopig wens ik rust op “dat gebied” en hoop ik jou onder andere omstandigheden te treffen. Met warme en hartelijke groet, 

Irene Menkehorst

Lieve Mieke,

Wat ben ik blij dat we via-via in contact gekomen zijn met jou! Je hebt er echt aan bijgedragen dat we op een prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn moeder. Doordat we tijdens haar ziekteperiode al contact met je hebben opgenomen en daardoor ruim 2 maand tijd hebben gehad om over de uitvaart na te denken, hebben we alles exact zo kunnen organiseren zoals mama het wilde. Je gaf zelf al aan: er is veel meer mogelijk bij een uitvaart dan er gedacht wordt!

Ik vond het bijvoorbeeld heel fijn te horen dat wij zelf de laatste verzorging aan mijn moeder mochten geven en nóg fijner vond ik het dat we het mama eerst nog konden vragen of zij dat zelf ook wel fijn zou vinden. Door hierover met elkaar te praten kregen we als familie een hele bijzondere band, die ons verder in het proces ook heel erg geholpen heeft om het uiteindelijke overlijden te kunnen verwerken.

Vanaf het moment van overlijden van mama en het telefoontje naar jou is er een bepaalde rust over ons gekomen in het vertrouwen dat jij alles zou regelen zoals we het hadden afgesproken. En dat heb je gedaan! Zelfs meer dan dat! En ondanks het feit dat jij de teugels stevig in handen had, heb je ons heel erg het gevoel gegeven dat we alles zelf hebben gedaan. En dat geeft nog steeds een heel fijn en gelukkig gevoel.

Ik hoop van harte dat we voorlopig geen gebruik meer hoeven te maken van jouw diensten, maar als het dan toch zover is, dan weten we je te vinden. Bedankt voor alles!

Liefs,

Irma K.

Beste Mieke,

Nu de rust weer wat terug is gekeerd, wil ik je, mede namens mijn gehele familie, hartelijk danken voor de voortreffelijke wijze waarop jij met je mensen de begrafenis van onze mam hebt geregisseerd en begeleid. Het klopte allemaal prachtig. Vanaf het moment dat jullie mam kwamen halen bij Estrade, het opbaren, de uitvaart in de kerk en op de begraafplaats en alles wat er aan papierwerk verder nog bij kwam. We hebben van diverse aanwezigen complimenten ontvangen over deze uitvaart en die eer komt zeker voor een groot deel op jullie conto. 

Hugo

14 Reacties

 1. Lieve Mieke en Angelien,
  Wij willen jullie bedanken voor de liefdevolle zorg, het luisterend oor en de bijzonder mooie uitvaart.
  Tot in de puntjes goed verzorgd.

 2. Angelien heeft het afscheid gerealiseerd waar we met zijn allen heel goed op terugkijken. Goed luisteren, goede adviezen en een warm persoon maken haar een uitstekende begeleidster in een verdrietige periode.

  Marit en kinderen

 3. Beste lezer,
  Onder voor mij zeer triest omstandigheden heb ik na het overlijden van mijn allerliefste de uitvaart moeten regelen.
  Één ding wist ik wel: geen grote landelijke uitvaartverzorger.
  Na advies informeerde ik bij Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding en kreeg direct een goed gevoel.
  Op de middag na overlijden kwam Judith Bruna en zij nam op een rustige wijze de wensen van mij door. Dat ging zo adequaat dat ik vanaf dat moment erin geloofde dat ik de uitvaart van mijn vrouw, waarbij ik zoveel mogelijk zelf wilde doen, voor zover mogelijk, op een waardige wijze zou kunnen laten plaatsvinden.
  Dit alles onder voor mij zeer verdrietige omstandigheden, doch waarbij ik buitengewoon warm werd ondersteund door Judith Bruna.
  Bij het uitzoeken van de kist maakte ik mijn eigen keuze en er werd niets opgedrongen. Na een uur konden we beginnen met het opbaren op een rustige, waardige wijze, waarbinnen ook ik mijn rol kon vervullen hetgeen mijn wens was. Afspraken m.b.t. de aula in de kerk, de afscheidsviering, de begrafenis werden snel geregeld.
  Het plaatsen van de overlijdensadvertentie in de krant, het drukwerk van de rouwkaarten, van de herinneringskaarten, al mijn bijzondere wensen werden in no time gerealiseerd vanwege de uitstekende contacten met de drukkerij.
  De afscheidsviering, de begrafenisplechtigheid werden eervol begeleid. Een woord van dank ook aan Truus E. van de Jacobus de Meerderekerk te Lonneker, die mij ondersteunde m.b.t. de teksten van de viering.
  Kortom na de voor mij trieste dagen kijk ik met voldoening en dankbaarheid terug op de wijze waarop de uitvaart van mijn vrouw verzorgd werd. Ik had één aanspreekpersoon en zij voelde goed aan wat mijn wensen en verwachtingen waren.
  Daarom wil ik eenieder die in de droevige omstandigheid komt om een uitvaart te moeten regelen gaarne de warme uitvaartbegeleiding van Mieke Greveling (Judith Bruna) aanbevelen.
  Mijn hartelijke, oprechte dank.
  Rinus Bruins Lonneker

 4. Beste Mieke, beter laat dan nooit: alsnog onze hartelijke dank voor al je goede zorgen rondom het overlijden van onze moeder (juli 2019). Je was een baken van rust voor ons en een enorme steun voor al het regelwerk. We kijken met veel voldoening terug op het hele traject van overlijden naar begrafenis en dat is voornamelijk dankzij jouw persoonlijke inzet. De Memory Boxen die we van je kregen zijn inmiddels gevuld met dierbare herinneringen aan beide ouders. Erg fijn om het in zo’n mooie box te kunnen bewaren, zo komt alles mooi tot zijn recht. De hartvormige steentjes en zelfs de zakdoekjes gaven ons steun. Klein gebaar, grote impact.

 5. Lieve Mieke en Angelien,

  Na het plotselinge overlijden van onze vader en mijn moeders man zijn we alweer een aantal weken verder.

  Het gemis begint in te dalen en de chaos in ons hoofd iets op te klaren.

  Wat zijn we jullie dankbaar voor de begeleiding naar de crematie toe. Angelien heeft naar ons geluisterd en knap begrepen wat we bedoelden.
  Ondanks de extra corona-handicap was het een warm en persoonlijk afscheid. Ze heeft gezorgd dat we alle ruimte kregen om goed afscheid te kunnen nemen. Ik geloof niet dat we dat hadden kunnen realiseren zonder haar hulp.

  Ook een compliment naar Manon voor haar talent, inzicht en openheid.

  We verwérken; en door de warmte en het leiderschap wat jullie uitstraalden, is het iets waar we, ondanks alles, mooi op terugkijken.

  Dank jullie voor het meelopen op dit intense stukje.

  Groet, Marjon Sporrij

 6. Lieve Mieke,
  Toen ik het telefoontje kreeg over mijn moeder, heb ik jou direct gebeld met de vraag wat ik diende te regelen en wat ik kon verwachten. In de 4 dagen tussen het telefoontje en het overlijden hadden wij regelmatig contact. Die persoonlijke aandacht was voor mij echt super waardevol, gezien ik enigst kind ben en verder geen familie, alleen super waardevolle vrienden heb.

  Jij gaf mij tips en bereide mij goed voor, net als bij mijn vader. Na het overlijden kwam jij zelf met voorbeelden, waar ik mij direct in kon vinden. Jij hebt mij zoveel uit handen genomen, niet normaal en wat ben ik jou daar dankbaar voor.

  Ook kwam jij met Closure. Wat een super mooie dienstverlening en wat hebben die mensen mij ontzorgt. Ik heb alle abonnementen en dienstverleningsinstanties aan kunnen klikken, zonder relatienummers, en zij hebben voor mij de contacten gelegd en heb maar enkele organisaties aan de telefoon gehad. Binnen 14 dagen was bijna alles geregeld en ben ik volledig ontzorgt.
  Mieke, jij denkt enkele stappen vooruit waardoor je als nabestaande echt op jou kunt leunen, wat ik ook echt nodig had.

  Super bedankt voor jou steun en jouw mensgerichte aanpak.
  Ik zal voorlopig geen gebruik meer maken van jouw dienstverlening maar zal jou zeker adviseren.

  Met super lieve groet,

  Manon Vasterd

 7. Een paar jaar terug las ik een interview met Mieke Greveling in het Twente Magazine. Tevens hoorde ik een aantal keer haar naam wat betreft uitvaartbegeleiding. En ik was aanwezig bij een herdenkingsbijeenkomst die door Mieke werd (be)geleid.

  Mijn moeder was toentertijd 83 en nog wel aardig vitaal. Echter niemand heeft het eeuwige leven. Ik heb Mieke toen gebeld. Zij is twee maal bij ons thuis geweest. We hadden een en ander in grote lijnen hoe we het voor ons zagen mocht het moment daar zijn. Mieke zette een en ander op papier. Met een kostenoverzicht. En we hadden de vraag bij haar neergelegd of het mogelijk is om een witte duif symbolisch los te laten. Voor haar ook de eerste keer dat ze deze vraag kreeg. Ging ze uitzoeken. Ondanks dat we over een niet leuk onderwerp spraken werd het een leuke avond. Het gaf ons al met al rust en een heel fijn gevoel.

  Een paar jaar later, kwam het moment, dat het levenseinde van mijn moeder hier op aarde zou eindigen. Heb daarop Mieke gebeld. Gesprekje met de bekende traan en een glimlach. Ze zei, ik ben er voor jullie. Heel fijn om dat op dat moment nog een keer te horen. Ze gaf ook aan dat we konden bellen mocht het zover zijn. In de vroege uurtjes van 20 september j.l. heb ik Mieke, nadat mijn moeder vredig is overgegaan, haar gebeld. Rond 09.00 spraken we af. Mijn moeder werd met zorgvuldige aandacht en alle egards door haar en ons uitgeleide gedaan van verpleeghuis tot aan het opbaren.

  In het gehele proces is Mieke de rust zelve gebleven, hield ze de bekende vinger aan de pols. Elke dag hadden we contact. Een dag ervoor zjn we op locatie geweest om te kijken hoe en wat, opstellen, de muziek luisteren die we wouden spelen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Mieke heeft zorgvuldig en met liefde ons begeleid tot aan de uitvaart. Tijd speelde geen rol. Ze heeft in samenspraak onze eigen ideeën perfect geregeld. We kijken terug op een menswaardig en prachtig mooie herdenkingsbijeenkomst.

  Mieke, bij deze, nogmaals onze hartelijke dank voor jou prettige en warme begeleiding in deze memorabele week. Deze herinneringen dragen heel positief bij aan de rouwverwerking.

 8. We wisten precies wat we niet wilden, geen idee wat er kon. Zo zijn we nog het gesprek aangegaan vóór het overlijden. Fijn om deze kans gekregen te hebben; met ons vieren een plan gemaakt.

  Nog maar 2 dagen later… Angelien heeft de gemaakte plannen in gang gezet en Mieke heeft ons vervolgens bij elke stap ondersteund. Wàt een heftig proces; Mieke was heel betrokken en doortastend waar nodig. We hebben ons zelf kunnen zijn en alles zó vorm kunnen geven als bij ons leven paste. We zijn ontzorgd en dat is zó waardevol. We hebben al onze energie in goed afscheid nemen en elkaar kunnen besteden.

  Een respectvol afscheid van Henk en voor iedereen die hem lief had. Tevens een prachtig condoleance register ontvangen waar Mieke veel tijd in heeft gestoken en wij ook nu troost van hebben.

  ❤️

 9. Het is nu bijna 1 maand geleden dat onze moeder op 90 jarige leeftijd is overleden.
  We denken terug aan een waardevolle week waarin Mieke ons heeft begeleid en ontzorgt om een mooi afscheid voor onze moeder te regelen.
  Nogmaals dank Mieke voor je empathie,je nog to do lijstjes, de prachtige rouwkaart met mooie foto van onze moeder en de mooie rouwadvertentie in de krant.
  We kijken met warme gevoelens terug op jouw begeleiding.

 10. Zo dankbaar voor de liefdevolle hulp van Mieke en haar team. Ze zijn betrokken en geven rust in een zeer verdrietige en moeilijke periode ♥️

 11. Ik raad Team Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding zeer zeker aan! Ze geven je rust en warmte in een moeilijke en verdrietige tijd. Maar niet alleen in deze periode. Voor overlijden kunnen ze ook al veel voor je betekenen.
  Ik ben meer dan tevreden. Dank voor jullie goede zorgen…

 12. Lieve Lotte , wat fijn dat je ons zo Liefdevol hebt mogen begeleiden na het overlijden van onze (schoon) Moeder en Oma.
  Wat een rust bracht je mee in deze bijzondere dagen.
  En zoveel ideeën van wat er allemaal mogelijk is .
  We hebben mede dankzij jou mooi en liefdevol afscheid kunnen nemen van haar.
  Nogmaals dank je wel .

  John & Marion Jager

 13. Toen we te horen kregen dat mijn man ongeneeslijk ziek was en nog maar een paar maanden te leven had, heb ik direct contact met Mieke opgenomen. Zo fijn om alles al te bespreken alvorens de laatste levensfase zich aandient.
  Van het overlijden tot de uitvaart is Mieke iedere dag bij me geweest om te ondersteunen bij de kaart, de wensen voor de uitvaart, een digitaal bericht voor Facebook, het openen van een online condoleanceregister en alle andere zaken die op je pad komen en alles met een letterlijk en figuurlijke arm om me heen als ik het zwaar had. Dat voelde zo liefdevol en fijn. Wij hebben geen kinderen en als je er alleen voor staat is het fijn om Mieke als klankbord te hebben. Haar Zorgteam zorgde voor het opbaren van mijn man thuis. Ze adviseerde om de hond ook afscheid te laten nemen. Het laatste afscheid was bij het sluiten van de kist waar hij mijn man nog een laatste keer besnuffelde voordat de kist gezamenlijk werd gesloten.
  Keurig waren vlaggetjes voor de rouwstoet geregeld en die hele rij auto’s achter de rouwdagen was toch indrukwekkend. De uitvaart was prachtig. Tot in de kleinste details alles uitgewerkt, zoals een zakdoekje van team Mieke Greveling voor iedereen. Alles had ik zelf in regie tot aan het einde toen Mieke een persoonlijke touch vanuit mijn man inbracht. Echt ontroerend en hartverwarmend.
  De nazorg was fantastisch en het condoleanceregister en het digitale condoleanceregister met zorg uitgevoerd. Complimenten en een grote buiging voor hoe ze dit voor mij en mijn hond hebben georganiseerd. Je voelt de liefde om iemand in deze situatie volledig te willen ondersteunen. Had me niet beter kunnen wensen. Bedankt team Mieke Greveling.

 14. Lieve Lotte en Mieke.

  Ik heb Mieke ooit is ontmoet bij een bloemschik workshop, en toen bedacht ik me als een dierbare van mij overlijdt dan bel ik Mieke.
  Nou nu was het dan zover, mijn moeder overleed afgelopen zaterdag. Ik belde gelijk naar Mieke en vroeg gelijk kan Mieke zelf komen.?
  Maar Mieke was zelf erg druk, en haar lieve dochter Lotte kwam. Ik wil haar namens mezelf en mijn naasten erg bedanken voor de liefdevolle relaxte sfeer die er was!
  Nu als ik ooit weer een uitvaart moet regelen bel ik weer en zal ik zeker vragen naar Lotte!
  Toppers bedankt!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.